Sådan reserveres operativsystemressourcer

Når Kaspersky Small Office Security kører sammen med nogle fuldskærmsprogrammer, kan følgende problemer opstå:

For at undgå at ændre indstillinger for Kaspersky Small Office Security manuelt, hver gang du skifter til fuldskærmtilstand, kan du bruge Fokuseret arbejdstilstand. Hvis Fokuseret arbejdstilstand bruges, og du arbejder med et program i fuldskærmstilstand, kører Kaspersky Small Office Security ikke scannings- og opdateringsopgaver og viser ikke meddelelser.

Sådan slår du fokuseret arbejdstilstand til:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Klik på Knappen Indstillinger-knappen nederst i hovedvinduet.

Dette åbner vinduet Indstillinger.

3. Gå til Indstillinger for ydeevnePc-performanceboost.
  4. Vælg afkrydsningsfeltet Fokuseret arbejdstilstand.

Så længe Fokuseret arbejdstilstand eller Forstyr ikke-tilstand er aktiveret, vil du heller ikke se meddelelser fra Kaspersky VPN Secure Connection og Kaspersky Password Manager-programmer installeret på den samme enhed.